Kanalløbet - ny T-shirt til deltagerne

Kanalløbet – med ny T-shirt

Torsdag den 16. juni kl. 19.00 lyder startskuddet til årets Kanalløb. Her kan man igen i år løbe eller gå den 4,5 eller 10,5 kilometer lange rute langs Frederik den VII’s Kanal. Og i anledningen af 500 året er der i år gjort ekstra ud af deltagerne. Et samarbejde mellem Sportigan, Komiteen for 500 året og Byfestkomiteen har muliggjort, at deltagerne kan købe en lækker løbetrøje med 500 års logo. For kun kr. 75,- ekstra får man en lækker løbetrøje med, når man tilmelder sig Kanalløbet. Samtidig får man også et gavebevis på kr. 100,- til Sportigan. Det må da kaldes et godt tilbud!

Trøjen bestilles ved registrering til Kanalløbet på www.byfedest.dk. Hvis man ønsker at få en trøje med, skal man tilmelde sig løbet inden den 8. juni. Som virksomhed kan man desuden registrere og bestille T-shirts til en større gruppe deltagere ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Trøjen kan herefter hentes i Sportigan den 16. og 17. juni, så man er klar, når starten går fra Rådhuset i Fredensgade.

Vi opfordrer til, at I køber trøjen og bruger den både i forbindelse med Kanalløbet, og når I ellers er ude at løbe/motionere, så Løgstør bliver synlig, hvor I færdes. Løgstør er noget ganske særligt med alle de ambassadører, vi har rundt omkring, der synliggør Løgstør i mange forskellige situationer. Det vil da være dejligt, at vi også er synlige blandt en masse løbe- og motionsglade mennesker” siger koordinator Line Myrup Gregersen.

Se mere om Kanalløbet, bestilling af T-shirt og byfesten generelt på www.byfedest.dk

logstor logo 500 år 200x200pixel

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

Smag på Løgstør 2017104x145